Go to content

Main menu:

Recomandari

Ultimii ani au adus multe schimbari in modul de organizare si desfasurare al petrecerilor.
* Atentia acordata detaliilor, decorarea festiva a salilor de petrecere, obiceiurile "importate" in combinatie cu cele romanesti, sunt schimbari care transforma momentele intr-un eveniment spectaculos.
* Nunta, botezul ... sunt de o mare importanta pentru dvs. deoarece reprezinta un eveniment unic in viata si trebuie tratat ca atare.
* Totul trebuie sa fie perfect, nu trebuie lasat nici un detaliu la intamplare fiecare serviciu va trebui sa fie peste asteptarile dvs.
* Noi avem obiectivul ca momentele evenimentului sa fie frumos amintite si date ca exemplu peste ani, de aceea trebuie sa mentionam cateva elemente caracteristice pe care trebuie sa le aveti in vedere.

Informam viitorii miri care doresc sa acceseze serviciile noastre:
- Suntem pe deplin multumiti de faptul ca doriti sa accesati serviciile noastre, in care veti fi asigurati ca veti avea transparenta si calitatea serviciilor pe care le veti alege. Spunem acest lucru datorita faptului ca noi suntem definiti ca forma de organizare legala si implicit orientarea serviciilor catre clienti este pe deplin garantata. Mai mult va oferim garantia serviciilor prin contract ferm.
- Dorim sa avem pachete accesibile pentru toate bugetele mirilor, fiindca este principalul indicator de la care se pleaca pentru accesarea unui pachet. De aceea avem transparenta pachetelor, care defineste logistica echipamentelor cat si a resursei umane pregatita pentru diferitele proiecte.
- Nu avem o politica de atragere a clientului cu oferte ametitoare (nerealizabile) si fara transparenta, din contra dorim ca dvs. sa stiti de noi, de serviciile si produsele noastre, sa comparati proiectele noastre cu alte oferte, sa aveti posibilitatea sa alegeti si sa decideti. Atunci cand va intoarceti la noi dorim sa stim ca sunteti pe deplin convinsi ca impreuna vom realiza congruent si empatic cu succes ceea ce ne propunem.
- Organizarea evenimentului dvs. este prioritara, ceea ce este un alt punct forte. Dorim sa avem comunicarea transparenta si activa cu toti prestatorii de servicii din eveniment pentru ca evenimentul dvs. sa fie un succes. De aceea contractual vom discuta in planul evenimentului toate detaliile.
Avem respectul fata de toate echipele foto-video cu o forma de organizare legala, si le dorim multe evenimente contractate. De aceea noi credem in parteneriate solide. Ceea ce ne determina o pozitie solida, noua celor de la DVDHomeVideo, este faptul ca am reusit sa realizam proiecte complexe pe videografie cu 2-5 operatori video, sincronizati si care lucreaza congruent functie de un coordonator, respectand gramatica filmului pe cele trei axe: Incadratura, Unghiulatia, Miscarea.
In concluzie dorim sa fiti constienti ca evenimentul dvs. va fi pe delin garantat !

DESPRE FILMARILE DSLR
Viziunea succinta DVDHomeVideo asupra videografiei cu DSLR.
Este un capitol care necesita multa atentie din partea prestatorilor de servicii foto-video, dar credem ca in primul rand este necesar ca din partea clientilor sa existe cunostintele minime necesare atunci cand aleg aceste pachete.
Stim ca noul trend este filmarea cu DSLR, dar nu este suficient sa oferim un nume la pachet foto-video "... DSLR" fara a fundamenta si motiva acest gen de filmare. Totodata credem ca alegerea acestui gen de filmare implica o logistica mult mai mare decat folosirea unui aparat DSLR, un obiectiv si o lampa.
Pe scurt ... avantajele filmarii DSLR fata de filmarile cu camere video (exclus camerele profesionale) ar fi:
- puterea senzorului aparatului (ar fi indicat sa fie FullFrame = 35 mm);
- capacitatea de a oferi un D.O.F. (profunzime);
- Fps - frame / secunda – numarul de cadre pe secunda – motivarea alegerii fps;
- filmarea progresiva fata de cea liniara;
- posibilitatea de a fi adaptabil pe focale fixe diferite, dar bine stabilite pe incadraturile necesare stabilite prin planul de shoot, functie de o gramatica.
- etc ...
Dezavantajele filmarii DSLR, care de multe ori nu se cunosc de prestatori sau se ascund ca si vicii de lucru, sunt:
- filmarea cu DSLR implica cel putin 2 operatori, asta daca nu se doreste sa se piarda momente importante;
- costuri ridicate pe logistica (multitudinea de obiective cu focalele motivate in filmare, Body DSLR performante, lumini adecvate controlate cu filtre de gel si difuzie etc);
- necesitatea inregistrarii separate a sunetului, microfonul de pe DSLR nu este calitativ;
- folosirea echipamentelor necesare auxiliare gen macara, steady, slider, monopiede, trepiede si nu in ultimul rand monitoare speciale de asistenta focus;
- editare dificila, care duce catre un material video agramat cu lipsa de fir epic, anacronic.
- lipsa cursurilor specializate pe DSLR.

PHOTO-VIDEO

Datorita faptului ca au fost situatii in care mirii nu s-au incadrat in bugetul alocat pentru serviciile foto-video si la care nu le-am putut onora evenimentul, ne-am hotarat sa initiem echipe sub stricta indrumare a noastra, dar care sa satisfaca raportul pret-calitate.
Va recomandam  PhotoVideoMoments - click AICI   -   mail: office@photovideomoments.ro

                          PhotoStarStudio - click AICI          -   mail: office@photostarstudio.ro
LoveINFrame - click AICI               -   mail: office@loveinframe.ro
MUZICA
Este esentiala pentru succesul petrecerii !
- fie ca alegeti un band sau un DJ, fie ambele variante combinate, trebuie sa aflati mai multe despre ei inainte de a incheia contractul;
- ideal ar fi sa stabiliti un set de melodii pentru toate gusturile, sa alegeti melodia pentru primul dans - de obicei valsul etc.;
- totodata fiti interesati de echipamentele adiacente - lumini, efecte speciale, masini de fum sau karaoke;


Noi am intalnit un band care a reusit sa asigure un adevarat show toata noaptea si la care ne-am simtit minunat: SHOW-BAND contact:
showband2014@gmail.com; http://www.show-band.ro; +40 766 610 357;

COAFURA, MACHIAJ, MANECHIURA -
www.bodyblisshouse.com
Sunt combinatiile armonioase intre culoare, forma, textura si continut !
- ar fi indicat sa cereti sfatul unui profesionist si sa faceti cateva probe inainte de ziua nuntii.
- in nici un caz nu incercati schimbari majore (incretit permanent, tuns prea scurt sau vopsit ciudat) cu o saptamana inainte de nunta.
Daca rezultatul nu e cel scontat "reparatiile" sunt greu de facut.
- un lucru este sigur: imaginea ta este data numai de un expert in aceste servicii.Back to content | Back to main menu